Vakantie in luxe villa Zuid Frankrijk

De tijd die we vandaag de dag voor ons zelf hebben is vrij beperkt. Zelfs in onze spaarzame vrije tijd wordt er tegenwoordig het nodige van ons verwacht. Eén van de weinige momenten waarop we echt tot rust komen is tijdens de vakantie. Dit beseffen we meer en meer en wat een duidelijke trend is, is dat we niet langer bezuinigen op vakanties.

De camping is nog bij uitstek de meest favoriete plek van ons Nederlanders om onze vakantie op door te brengen. Toch zie je een duidelijke toename van het aantal mensen dat er bewust voor kiest om een luxe villa te huren. Het huren van een villa brengt zeker een aantal voordelen met zich mee. Enkele van deze voordelen zijn:

  • Veel ruimte en privacy
  • Vaak een privé zwembad aanwezig
  • Ligging op de mooiste plekken
  • Alle gemak en comfort aanwezig

Hoewel we steeds reislustiger zijn geworden behoort Frankrijk nog steeds tot onze meest favoriete vakantielanden. Zeker het zuiden van Frankrijk kan zich verheugen in onze warme belangstelling en dat is niet voor niets. Het is een prachtige streek met een heerlijk klimaat en ook een streek met een heerlijke eet –en drinkcultuur. De Middellandse Zee is nabij, maar ook het zogenaamde achterland is zeker de moeite van het bezoeken waard. Hier tref je vaak pittoreske dorpjes aan en een prachtige natuur.

Na een dag “er-op-uit” in Zuid Frankrijk is het heerlijk als je een plek hebt waar je je even terug kunt trekken. Een (vakantie)villa biedt je deze plek. Natuurlijk eet je buiten, maar niet voordat je genoten hebt van een goed glas Franse wijn op jouw terras met een fantastisch uitzicht over de omgeving. Een verfrissende duik in jouw eigen zwembad maakt de dag compleet.

Het aanbod van luxe vakantie villa’s in Zuid Frankrijk ronduit groot te noemen. Je hebt altijd een ruime keuze uit locaties. Daarnaast is er ook voldoende keus in de afmetingen van de villa’s. Zo kun je er bijvoorbeeld eentje voor een gezin huren, maar ook voor meerdere gezinnen tegelijk in het geval je samen met anderen op vakantie gaat. De vakantievilla’s in Zuid Frankrijk zijn in verschillende prijsklassen te huur en het moet wel heel gek lopen als er niet eentje is die bij jou en jouw budget past. Probeer het eens en gun jezelf die luxe en rust die je zoekt.